Medio januari opent deze site met nieuwe en gebruikte artikelen.

Home » Nieuwe artikelen » Computers en software
Sale!

Microsoft Windows 10 Home licentie Model: 32-bit / 64-bit

€ 169,00 € 39,00
Sale!

Microsoft Windows 10 Home licentie Model: 32-bit / 64-bit

€ 169,00 € 39,00


Ter waarde van: € 169,95

Bijzonderheden: Deze licentie wordt digitaal verstrekt, ontvangt deze per e-mail.

Productbeschrijving: Werk je nog op Windows XP, 7 of 8? Dan is het de hoogste tijd dat je gaat upgraden naar Windows 10! Je wilt natuurlijk de nieuwste software op je computer of laptop en dat kan nu betaalbaar met deze aanbieding. Windows 10 gaat naadloos met je mee van het ene apparaat naar het andere. Het is sneller en beter dan ooit. Met technologieën zoals InstantGo1 kun je snel opstarten en doorgaan waar je gebleven was. Windows 10 heeft meer ingebouwde beveiligingsfuncties dan ooit tevoren om te helpen beschermen tegen kwaadaardige software. Met Windows 10 Home start je computer nog sneller op, heeft een bekend maar uitgebreider startmenu en slimme manieren om dingen gedaan te krijgen. De functies zijn Continuum, Cortana, Edge, Virtual desktops, Windows Hello, Remote desktop: Client. Prima om thuis te gebruiken dus.

 

 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
Sale!

Laptop standaard Technosmart !

€ 49,00 € 39,00
Sale!

Laptop standaard Technosmart !

€ 49,00 € 39,00

Bijzonderheden: Ergonomische Laptoptafel - Fijn werken op kantoor, bank of in bed! * Voorkom pijn in de rug en nek van het computeren * Licht, stevig en opvouwbaar


Productbeschrijving: Met de verstelbare laptoptafel kan je heerlijk relaxen in bed, zitten op de bank of achter je bureau zitten, en tegelijkertijd comfortabel werken op je laptop. De laptoptafel is zo ontworpen dat je ergonomisch je laptop overal kan gebruiken. Lekker een filmpje kijken op bed, even iets opzoeken op de bank, zonder kramp in je nek werken op je bureau, de toepassingen zijn eindeloos. Dankzij de compleet verstelbare poten bepaal je zelf de posities en hoeken van je laptop. De tafel is licht, stevig en klein op te vouwen zodat je hem eenvoudig mee kan nemen."

 
What do you want to do ?
New mailCopy